Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Taky vyrabím výsevní pasky. Používám k tomu skartovacku papiru, narezu slepeny novinový papir na pasky siroke 7mm, delka zalezi na vasi libovuli.Na vrchni prikryti semen pouziji narezany tenky toaletni papir mezi dvemy papiry A4. Na lepeni mam mustr (se znackami sponu) a kancelarskym clips je pripevneny k dalším dvema vysevnim paskum a pak se jiz jede jako stroj pri pokladani semen.

K lepeni pouzivam klovatinu, rozlita do nejakeho lepsiho aplikatoru, postaci mala kapka na papir a sirkou namocenou do klovatiny prenasim semena zvlast ty drobnejsi, pak priklopim jemnym toaletnim papirem aby se semeno neuvolnilo. Pasky v troube nesusim, necham je na vzduchu vyschnout a balim je do papirovych pytliku s popisem. 

Vypada to slozite, ale je to spis zabava. Zatim se to plne osvedcilo na redkvicky, s mrkvi je problem, ze klicivost mrkve neni nijak vysoka a zustavaji mezery ve vysevu, budu muset vyzkouset hustejsi spon. Zatim mam v planu vyzkouset jeste cibuli secku a petrzel, jsem zvedvy s jakym vysledkem.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika