Topaz nepřekonaný
|
|
|
Předchozí příspěvky | < 16, 17, 18, 19, 20 >
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PP. - Diamantový Zahrádkář (6461) - 9.135 (?), 3.12.2017 15:37
hodnotiť jeho chuťové parametre začiatkom decembra je prejavom neskúsenosti/amaterizmu.
Proč jako? Prostě ho ochutnal a napsal to. Nemusí čekat přesně do únorového úterý půlpátý odpoledne aby jabko slavnostně rozkrojil.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PP. - Diamantový Zahrádkář (6461) - 9.135 (?), 3.12.2017 15:51
Ale sú jablká, ktoré sa dajú konzumovať hneď, a sú jablká ktoré potrebujú dozrieť v pivnici.
O tom se tu všeobecně lecos ví. Ale nelíbí se mi ta "neznalost" a "amatérismus". To je podle mne nevhodný, povýšený, až skoro urážlivý výraz.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář (18311) - 236.1 (?), 3.12.2017 17:37
nelíbí se mi ta "neznalost" a "amatérismus". To je podle mne nevhodný, povýšený, až skoro urážlivý výraz.
Když si přečteme expresivní hodnocení pana Staršího, jakými slovy on Topaz jednoznačně odsoudil (...je to nejlepší jablko mezi citronama... o tom Topazu tady každý jenom mlží jako tajný agent šlechtitelské stanice, reknu že je to kyselé a je to ale je to vhodné jablko když máte nechuť k jídlu...), pak jsou výrazy neznalost a amatérizmus zcela na místě. Ostatně amatéři jsme tu všichni.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
Pokračování této diskuze (další příspěvky) | < 16, 17, 18, 19, 20 >
|
|
|