|
Topaz nepřekonaný
|
|
|
|
Předchozí příspěvky | < 16, 17, 18, 19, 20 >
|
|
|
|
|
|
PepaS - (30) - 217.186 (?), 10.1.2020 7:32
Topaz? Tento týden jsem zakoupil bedýnku jablek Topaz u sadaře / můj stromek začne plodit asi letos/, u něj skladováno při nízké teplotě. Chuťově skvělý ostřejší kyselinka jemně doplněná sladkostí, vysoká šťavnatost. Po zkonzumování jednoho jsem šel pro další a další... Tak nevím jestli není návykový.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 157.239 (?), 1.12.2017 11:34
Tak podle koštu jednoho jablka se nedá sortě vystavit finální známka, je třeba pořídit víc kusů a zkoušet postupně-mně Téčko nejvíc chutná s jeho první vráskou, to se kyselo a sladko perfektně prolínají. SPCH
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pokračování této diskuze (další příspěvky) | < 16, 17, 18, 19, 20 >
|
|
|
|
|
|
|