Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

pro 59.166, či spíše pro Petra a vysloužila: Výsledný řez provádí i na šestkrát a tím pádem jsou styčné plochy, které mají být rovinné, značně hrbaté a tím dochází k bodovému styku roubovaných ploch, který do značné míry snižuje ujímavost.
Dělá to naopak, ke kvalitě řezu nepřispívá jeho způsob-fazeta nože kopíruje styčnou plochu a její malost nemůže zajistit vedení nože, roub nemá pod nožem žádnou oporu, je to roub, ne klacek k opékání vuřtu.
Tady je další video, kde to "šmuldají" na sedélko pro změnu v nějaké školce.
Šmudlá to, ale rovná strana nože směruje k řezné ploše a rovná strana nože také zabraňuje výrobě schodiště. Tady se zeptám a nejen vás, kdo už prováděl řez roubu na sedélko. Myslím si že nikdo, protože to neni žádná sranda a Otakar s Bohuslavem, neříkají při popisu v literatuře pravdu. Tímto způsobem, ze všech lidí co znám, včetně tří zahradníků, to nedělá nikdo, ale mohl jsem při tomto způsobu roubování, obdivovat svého učitele. Neni to častý způsob roubování! To video znám a také znám, jak se tady na cokoliv reaguje, proto jsem ho sám nepostnul. Je to, myslím si, jediné video mezi tisíci, které ukazuje parádní roubování na sedélko. Bylo by velmi zajímavé, kdyby tu postnul někdo video s tímto způsobem roubování, kde by byl k řezu použit, zde opěvovaný a upřednostňovaný, nejlepší roubovák-to je ulamovák.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika