Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nevím, jak vy, ale já si nedokážu přečíst odbornou knihu tak, abych si ji zapamatoval. VŽDY to je tak, že k problematice, která mě zajímá, se musím vrátit a podrobně nastudovat. Takže si stojím za tím, že než si přečíst vágní stránku o anglické kopulaci (ano, pouhou stránku, protože kniha se věnuje celé problematice), je řádově přínosnější si přečíst články o anglické kopulaci na netu. Píše se v nich to samé, ale podrobněji rozebrané a názorně rozkreslené. + velmi názorná videa a povídání. To vám žádná kniha o roubování na jedné stránce nemůže poskytnout.

Myslím, že shazování tohoto způsobu získávání informací uváděním absurdních brutálních příkladů ze subtropické Evropy nemáte zapotřebí... vážně automaticky předpokládáte, že člověk, který preferuje tento způsob získávání informací, je nesvéprávný či méně inteligentní, aby tyto lokální specifika nebral v potaz? frown To, že jste doktor, kerý je zvyklý informace memorovat, přece neznamená, že jiným nevyhovuje jiný způsob získávání informací a práce s nimi. Prosím, odprostěte se od toho pokládat za dogma, že váš způsob vzdělávání je ten jediný správný, a jinými způsoby je zapotřebí pohrdat.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika