Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jak, to jsem špatně pochopil - takže pachuť se získá jen rozdrcením larev slunéček při lisování vína. Nejsem sice vinař, ale hned první mi přijde na mysl to nejsnadnější, co bych udělal - proč nenechají víno půl hodinky odmočit ve vodě - larvy se utopí a vyplavou, lze je pak snadno odstranit! Došlo by tím k zhoršení kvality vína? Myslím, že ne - déšť taky víno neznehodnotí.

Jen mi teď uniká, o čem že je vlastně polemika? wink Pokud je hodně slunéček, pak jich je prostě hodně a je to fakt, se kterým se nic nenadělá. Je snad otázka, zda je chemicky likvidovat kvůli vinařům? To doufám ne - jednak by to pěstitele přinutilo ještě více používat chemii (na slunéčka + o to víc na mšice), tím pádem by se ještě víc chemie dostalo do půdy a do vody. A to považuji za nepovnatelně horší problém (důvody jsem psal výše, jsou stále více veřejně diskutované), než odstraňování slunéček před lisováním. frown

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika