Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak také se svojí troškou do mlýna: Stalo se. Je polovina května a asi pozdě na nové sázení. Stromky (pařízky) nevykopávejte, do podzimu máte čas. Některé mohou být vitální (dobře zakořeněné) a ty obrazí ze spodní části kmínku (obyčejně jsou štěpované na krčku). Pak zapěstujete nový kmínek a korunku. Dobře zakořeněný stromek umí regenerovat (dohnat růst) velmi rychle. Máte čas a možnost pokusničit.
Pssst (Pan doktor Vysloužil by to nerad „viděl“, „zdědil“ jsem starší jabloně, které asi postihlo něco podobného, a výhony z pařízku zůstaly a jsou to keře. A opravdu dobrý. Také mám keře meruněk. Koupil jsem omylem stromky se zaschlými kmínky a pak nechal všechny výhonky z pařízku. A meruněk mají nejvíc ve vsi. To ale nenavádím.). Taky běžně takové kmínky roubuji. I podstatně silnější. Tedy cca o metr výš, ale jinak je to stejné.
Kmínky seřízněte těsně pod ránou, zamulčujte tou posečenou trávou a nechte růst. Pak vyplejte, přeberete výhony, vyvážete k opoře a na podzim se uvidí. To je různých rad, viďte? JG

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika