Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

semena většiny stromů a keřů mírného pásma nemohou vzklíčit proto, že uvnitř semene není klíček.Je tam jen opylená bunka /a vy nevíte čím opylená a jaké vlastnnosti to mělo/. opylená bunka udělá klíček jen tehdy když bude v zimě venku, ještě přihazuji sníh.pak na jaře už je v ní klíček a může růst. některé rostliny ale potřebují dvě zimy /=dřín/ a jiné tři zimy/=žen šen/.
Kiwi ze supermarketu vyrostlo v subtropickém pásmu, také rostliny z tropického pásma klíčí hned, nepotřebují zimu. Bydlím v českém těšíně a jezdím do frýdku.Frýdek je konečná vlaku na trati frýdek-český těšín.Když nastoupím do vlaku směr těšín a vlak ještě nevyjel, běží v rámečku informace.Mezi nimi tam běží čísla: 49,50,55. Je to přesná geografická šířka tohoto místa=konečné=od rovníku k nám je to asi 50 stupŇů.Zajímavé že Praha je také okolo 50 stupnů.Podle těchto čísel přibližně zjištuji jaká zima mi asi bude, když už nemám GPS.A také jaká zima bude semenům.Jinak vyšlo mnoho knih, já používám :Spravočnik po prorascivaniju pokojascichsja semjan od M.G. nikolajeva, M.V.Razumova, V.N.Gladkova    nb 31206 leningrad, izdatelstvo nauka 1985

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika