Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ta velká jabloň je určitě Panenské české, krom typické koruny má očividně i takový ten zprohýbaný kmen, což je jeden z poznávacích znaků.Tato odrůda je typická tím, že velice dobře reaguje na zmlazení i ve vyšíšm věku a rovněž tím, že plody se velmi výrazně zmenšují na starém dřevě. Ve skutečnosti to tedy není až tak drobnoplodá odrůda, jak si běžně myslíme. Strom je to nádherný a velice životaschopný, rozhodně nedoporučuji neodborně zasahovat. Bud ji nechte tak jak je, nebo to svěřte někomu u koho máte jistotu, že ví co dělá, což je tedy dneska problém, sehnat někoho takovýho.

Jak tak koukám na ty nabídky ořezu na internetu, tak je to většinou jen pár převzatých informací z knížek a ceník za kolik dělám. Tak takové lidi si určitě neobjenávejte, protože ošetření starých stromů může být hodně odlišné od knižních pouček. Mrknětě když tak na ty odkazy co doporučujr Dr.Hlavatý a třeba napiště, poslal bych vám odkaz na mé webovky, které se právě této problematice z velké části věnují...

                       Ing. Fidla

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika