Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

94.41: Netvrdím že je to s tým krížením určite tak, ale niekde som to čítal a zostalo mi to v pamäti (možno niekde tu na fóre). Nejaké informácie o odrode General sú ale akoby "utajené", možno by bolo najlepšie spýtať sa priamo v Střížovicích. Holovouští sa tiež s propagáciou svojich odrôd nepretrhnú.

Je to veľký kontrast (teraz nehovorím o Generálovi, ale všeobecne o českých odrodách) čo sa týka marketingu a reklamy v porovnaní so zahraničím. Máme tu bezproblémovo dostupné informácie o rôznych nových odrodách z ďalekej Austrálie či Nového Zélandu (čo je úplne v poriadku, slúži to protinožcom ku cti že ich propagujú), o záplave klonov Galy, Fuji, Red Del. atď. ani nehovoriac, ale české odrody akoby boli zatajované, resp. je tam možno skôr snaha predať ich licenciu na západ a niečo z toho vyťažiť finančne - viď Lucy? (čo ale tiež asi musíme chápať, len ako hobíkovi mi to príliš nekonvenuje). Viď aj odrody pána Kumštu či Buzrlu, zmienky o nich treba hľadať mikroskopom.    IH  (P.S.: Keď budú výsledky degustácie z Lysíc 2018, prosím tých čo tam boli aby nás s nimi oboznámili tu na fóre). 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika