Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zažil jsem obojí. Z e-shopu mi došly stromky mohutné, svěží a s tak krásnými kořeny (zabalenými do pilin a hydrogelu), že ve třech prodejnách nejbližších mému bydlišti se jim žádný nabízený ani nepřiblížil. Stejně tak jsem zažil zásilku uschlého stromku, zaslání jabloně namísto hrušně, stromků s nečitelnými visačkami, s ulámanými pupeny.  
   Pokud vysazuji stromky proto, aby tam něco rostlo a je mi vcelku jedno, co to bude, pak nemá smysl kupovat přes net, prodejní síť je v sezóně relativně hustá. Když ale sháníme konkrétní odrůdu, kterou mají jenom na druhém konci republilky nebo dokonce až za hranicemi, pak to riziko zajíce v pytli podstoupit musíme. 
   V průměru nevidím velký rozdíl v kvalitě stromků zaslaných z e-shopu a koupených ve školce (jak na sviňu, všechny stromky odrůdy, co chci, jsou i v prodejně takové neduživé...). Co mi vadí víc, je tragická úroveň označení stromků a častá záměna odrůd. Každá blbá sušenka v marketu má dopodrobna popsané složení a původ, zatímco prodávané stromky  - zejména na akcích typu Flóra, Floria, aj. - mají jen něco načmárané fixem a někdy ani to. A pokud už je cedulka vytištěna řádně, tak než stromek zaplodí, je dávno nečitelná. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika