Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Do své zahrady a pěti zahrad mých přátel jsem za poslední tři roky nakoupil už zhruba 60 ovocných stromků. Po velmi špatných zkušenostech (minimální sortiment, chybějící údaje o podnoži, vysoké ceny) jsem se hned v prvopočátku vykašlal na místní "kamenné" prodejce a začal nakupovat přes eshopy.

Vyzkoušel jsem jich pět, pokud se nemýlím tak dva z nich už přes internet stromky nezasílají, byť stále prodávají. Se všemi mám kladné zkušenosti. Nedorazil mi nikdy žádný stromek, který by byl okem nepěkný, a ze všech těch vysazených stromů mám jen jeden úhyn (a to až na podzim následujícího roku, patrně hlodavci). Jinak vyslovuji spokojenost, kompletně. Záleží asi na konkrétní lokalitě, ale pokud bych porovnával jen ceny, tak nákup přes internet se vyplatí už od tří ovocných stromků, což je vzhledem k malému sortimentu zahradnictví v okolí doslova směšné.

Pochopitelně že někdo jiný může mít zkušenosti jiné, ale paušálně odsuzovat všechny... to bych si tedy netroufl ani všeobecně, natož když mám tak kladnou vlastní zkušenost.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika