Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím.

Je tu podzim a s ním i diléma s výsadbou ovocných stromků.

Při koupi ovocného stromku si musíte býti vědomi jak má býti v dospělosti velký a jakou barvu a délku skladování preferujete!!!

U prodejce se vždy tvařte odborně, něco se naučte a i tak Vám to bude ku prospěchu! Nebude se potom Vám snažit vnutit ledasjaký stromek co potřebuje prodat.

U koupi stromku se chovejte tak , jak kdyby jste chtěli kupovat auto či nemovitost. Je to investice na dlouhá lěta a není hezké potom to zklamání z důvodu neznalosti.

Jestli nemáte moc času a nebo Vám vadí u rozmyslu rychlost kvůli času prodejce tak Vám z vlastních zkušeností mohu vřele doporučit i nákup stromků přes internet. Máte na to klid a i odborná poradna u některých školek funguje skvěle.

Já osobně se mohu zaručit za internetový prodej stromků na stránkách prodejstromku.cz a zahradnictocaklov.sk. Já sám dlouhodobě beru od těchto dodovatelů stromky a mohu říci, že jsou supr!

Rozhodně musím vyzdvihnout kvality ovocné školky Vajda!

Zásilka odpovídá nabídce a to i u prodej stromku.cz. Líbí se mi moc i to, že Vám osobně zavolají a to i do naší vlasti a domluví se s Vámi na dodávce! Zásilka do ČR dorazí bez problému a stromky jsou ve vysoké kvalitě a i zabalení je perfektní!

Nemusíte mít obavy ze zásilky ze Slovenska. U této školky rozhodně né! Slovenská a česká pošta skvěle spolupracují a stromky dojdou v perfektním stavu!  Při doručení platíte našemu pošťákovi v korunách i když je to na portálu ovocné školky v EU. Sám ručím i svým srdce za kvality těchto portálů a Slovenským přátelům školku Čaklov vřele doporučuji a nejen jim.

S pozdravem Kaněra Vl.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika