Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

No tady se nic objektivního nedovím.Podrážděné reakce a známé povídačky.Holovousy jsou prostě tabu.Nezbývá než se přesvědčit osobně.Narouboval jsem loni do palmety Jarušku a má první jablíčko.Angold jsem narouboval letos a u Meteoru jsem letos založil korunku.Ještě mám jedno jablíčko Deligy z Těchobuzic z loňského roubování.Až porovnám a ochutnám budu mít jasno.Za pět minut dvanáct.Rouby z Holovous zřejmě nebudou poskytovány a z genové banky tamtéž také ne (letošní zkušenost).Komu to asi nahrává? Zahradkářům určitě ne.

Kardinální otázka však zůstává ve vzduchu.Proč provádějí Holovousy šlechtění pokud je nikdo nechce.To přece není kroužek amatérských nadšenců.Jsou to profesionálové s tradicí a jako takové je to musí živit.Nevěřím na bajky o nejlepším střížovickém šlechtění.Nato mám už dost zkušeností a nejsem přístupný manipulacím.

Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika