Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

U rajčat, jahod, zeleniny a věci které se dají rychlit nebo pěstovat ve sklenicích při umělém osvětlení apod. bych to ještě nepochopil. Nebo když se plody podtrhnou taky.
Ale jakým způsobem se pěstují taková na pohled krásná jablka nechápu. Z jakého důvodu jsou nejedlá když se jim věnuje všemožná péče - hnojení, postřiky, skladování v ochranné atmosféře?
(Podotýkám, že nejsem žádný znalec degustátor, jablka beru jen jako surovinu pro další zpracování... A taky nemám zuby...).

Rafael.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika