Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den všem, rád bych si od fóra nechal doporučit nějakou vhodnou odrůdu na vaření. Standardní stolní jablka jsou převážně sladká s menším obsahem kyselinky a po vaření, pečení jsou zcela nevýrazná. Doporučí mi někdo nějakou dobrou odrůdu na štrůdl nebo knedlíky? Předem děkuji

A.S.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika