Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

1)Sadit letní jablka, když jsou tou dobou výborné, a celkem nenáročné švestky je plýtváním místem, časem, energií... a kdo letní švestky nemá, ať si je HONEM shání.Protože nemá cenu lidi násilím nahánět jísti letní jablka, když u nás všichni jdou na švestky.Co jsou platné kvalitní Průsvitné, celočervené Julie, Mia, Petry,...když krásných, lákavě červených, letních jablek si pro švestky nikdo, kromně kolemjdoucích nevšímá.

2)podzimní odrůdy jablek taky nemá cenu sadit, protože jednak platí to co jsem už zmínil v prvním odstavci, a druhák tou dobou padají časně zimní odrůdy jako npř. výborné Smiřické, Rubíny, které mají to dobou(září, řijen) dobrou konzumní zralost.

Nyní se konečně dostávám k mým zimním favoritům-Smiřické, Rubínové mutace a Rubinola, Beforest, Topaz(mám Redtopaz), Angold, Orion, a možný, nadějný adept Admirál, ale s ním teprve začínám sbírat zkušenosti.

Nechci aby to bylo bráno jako 100%jistota, ale mám s nimi v mé poloze a nadmořské výšce pouze ty nejlepší poznatky.Většina z nich mají celkem dobrou odolnost proti strupovitosti.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika