Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nedá se na tuto otázku jednoznačně odpovědět. Potřebovalo by to podkategorie dvě.

Dobré jabloně a nutnost ošetřovat (chemicky) a dobré jabloně tedy přijatelně i chutné a bez chemického ošetření. Řeknu jména těch na kterých jsem se nějak zklamal (v našem kraji 450 mnm). Například Zvonkové (nešlo na odbyt), Spatan (příliš malé), Dukát výborné chuťove ale hořká skvrnitost, Prima (hezké ale krátká trvanlivost), Šampion (často rakovina), Bancroft (velmi trvanlivé a bez oštření ale ta průměrná chuť) a tak bych mohl pokračovat.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika