Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

33.3: Ak je to dotaz na mňa s tými slivkami - sú tu oveľa povolanejší experti (Dr.Vysloužil, Jiří FM, Ivan z okénka, Milan Fiala, Jiří II, Mikeš13, Mimmo, Petr z Pardubic a mnohí ďalší, všetkých sa spomenúť nedá...). Ja sa venujem najmä jadrovinám. Z mojich skromných "slivkových" skúseností : Mám jeden starý strom, asi nejaký klon Bystrickej- tá je super chuťovo i na pálenie. Ďalej mám Katinku, Čačanskú lepoticu a najbolju, Tegeru, Althanovu a Zelenú ringlotu. Z nich je chuťovo najlepšia Katinka, Čačanky sú krásne, ale kvalitou len priemerné. Na pálenie je skvelá Duranzia, osobnú skúsenosť s ňou ale nemám. Z nemeckých Top-ov je asi najvhodnejšou odrodou Toptaste. Chuťovo je kvalitná Gabrovská, niektorí uvádzajú jej slabšiu rodivosť. Veľmi chválená je tu na fóre Hanita. 

Odrôd je veľa, ale musíte vychádzať najmä s podmienok svojej lokality, nie všetko sa hodí všade. Určite sa ozvú skúsení pestovatelia sliviek a poradia Vám, len by bolo vhodné vedieť aké máte podmienky na ich pestovanie (lokalita).    IH

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika