Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Odolnost proti infarktu jezením jakýchkoliv jablek moc nezvýšíte. U infarktu bývá na vině spíš chlór z pitné vody, než nedostatek ovoce.

Zato mají jablka úžasné čistící schopnosti a působí ve střevech podobně, jako třeba draze kupovaná chlorella. Zbavují tělo těžkých kovů a dalších škodlivin. Proti rakovině působí při pojídání jablek hlavně to, když je sníte i s jadérky. Jadérka všech nechemizovaných jablek mají protirakovinné účinky. U jablek z obchodu se ale obávám, že jejich přidaná hodnota, tedy zbytky postřiků, hnojiv a prodejních leštidel, spíš rakovinu způsobují. Stejně tak bych se z opatrnosti raději štítil odrůd vzniklých genetickou modifikací.

Jablek nemusíte jíst tunu. Stačí jíst jen ta přirozeně pěstovaná. Mám s tím osobní zkušenosti. Dceři změna potravin za nechemizované a vody za čistou pomohla od berlí.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika