Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Takže jak je tu zvykem, zametání pod koberec a hlavní viník je kupující í když znalosti kupujících hrají neznedbatelnou roli.Jistě jste četli moji anabázi se scháněním roubů.Domino jsem nesehnal ale po soukromé domluvě s jedním pracovníkem jsem obdržel alespoň Angold za což mu děkuji.Dostupnost VF materiálu pro malopěstitele je tabu, proto mě ty kvalitní podnože mile překvapily.To se mě jaště nestalo.A údaje na vysačkách nic neříkají o kvalitě podnoží jenom jejich označení a mnohdy ani o stupni šlechtění ušlechtilé odrůdy. Já vím nekupovat ale řekněte to 95 % kupujících pokud nevědí co to znamená.

Marně tedy pane Hasmane pátrám proč se ten bazvirozní materiál vůbec testuje, když po výsadbě je zavirován.Proč to ten Fytos dováží z Holandska a veškerá produkce je poskytována převážně velkopěstitelům.Jejich sady jsou snad v bezvirozních prostorech? Musí být tedy časem také zavirované.Proč tedy ta péče a náklady pokud je to zbytečné.No můj instinkt a selský rozum mě říká že je něco pro malopěstitele hodně špatně a ohlasy mnohých kupujících o problémech důrazně varují.Toliko konec konspirační teorie jak to tu bude jistě na moje příspěvky nalepeno. - Mičurin II (470m)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika