Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Na jednu stranu bych souhlasil, hlavně s těmi hrušněmi, kde přírůstky po výsadbě jsou opravdu zoufalé. Netuším proč, ale děje se mi to skutečně u všech hrušní (a že jsem jich do dneška vysadil kolem 10). Ale je pravda, že po 2 či 3 letech zase začaly přirůstat, což zavirovanost zase popírá. Také je pravda, že jsem na podzim při likvidaci jedné nejzoufalejší vysazené hrušně našel na kořenech nádory, což muselo být už ze školky, boť jsem ji sázel doprostřed louky, kde nemohl být žádný parazit z dřívějška.

Pokud byste měl pravdu, jak si ale vysvětlit, že kupuju krásné stromky, silné kmínky a silné kosterní větve, a po výsadbě jsou takto mizerné přírůstky? To by přece nebyly tak nádherné přírůstky před výsadbou ve školce. Spíš bych to viděl na špatné zacházení (delší dobu na suchu) či na výrazné zakrácení a poškození kořenů, než zavirovanost.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika