Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Myslím, že úplné zatracení si Strýmka nezaslouží. Asi to není stolní lahůdka a chuťově v konkurenci ostatních odrůd neobstojí. Ale její odolnost např. vůči hnilobě je obdivuhodná. Což oceníme např. při moštování setřepaných plodů pár týdnů po sklizni. K tomu jsou ostatní odrůdy prakticky nepoužitelné.  Na jaře, u pěstitelů s horším sklepem, kdy ostatní odrůdy zvadnou nebo moučnatí, mohou nakrájené, příp. oloupané dílky Strýmky na talíři docela překvapit. Je jasné, že na kraji lesa asi výživové podmínky nebudou ideální a to se na chuti projeví. 
   Jestli patří Strýmka do dobré teplé jabloňářské polohy, to je diskutabilní. Já si myslím, že vzdor některým výjimečným vlastnostem tam nepatří.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika