Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pane Bunny, pěstování Strýmky v dobrých podmínkách právě logiku dává. Nehodlám se ted přít zda ty nové odrůdy jsou chutnější než ona, asi ano, když i takový odborník jako pan Říha píše ve své kultovní knížce o této odrůdě "k jídlu jest poněkud krutá". No ale není to tak že by její konzumce křivila hubu. Já si Strýmku dám velice rád, i když mám konkurenci třeba Majoru, nebo Jonathanu. Její chut i konzistence je příjemná, v dobrých letech je tam aroma dobře vyzrálého angreštu. No ale ted to hlavní, proč má Strýmka místo i dnes. Má minimální odpad, netrpí monilií, nečerviví, nehnije na skládce a je převelice úrodná. Předpkládám že udržované stromy ani nealternují. To už je dost důvodů proč ji pěstovat, požitek z konzumce třeba Coxovy a Strýmky je maximálně o pár desítek procent rozdílný, třeba u Rubínu ještě méně... Tolik aspon můj pohled...

           Ing. Fidla

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika