Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Skvělá chuť Admirálu je dána více faktory:
1. Konzistence dužiny - je velmi příjemně křupavá, přitom není příliš tuhá jako např. u Idaredu před konzumním dozráním
2. V chuti převažuje sladkost nad kyselinou, což u tvrdých chruplavých jablek bývá často naopak
3. Chuť se během skladování mění jen minimálně. Jablka se dají jíst v podstatě hned po sklizni, což je u většiny nejpozdnějších odrůd nemyslitelné.
4. I plody napadené hořkou pihovitopstí vydrží dlouho a po odkrojení pihovité slupky zbude ještě hodně lahodné dužiny
Pravda, Admirál nemá - jako některé jiné odrůdy - příchuť pendreku, citrónové kůry, banánů, malin, rebarbnory...  
    To ovšem nic nemění na tom, že je to jablko, připomínající vítěznou cestu Rubínu na přelomu 70. a 80. let.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika