Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Past na hryzce Super cat Swiss, psal jsem o ni referenci na vlákno Hryzec.

U mě se na 95% jedná opravdu o hryzce, ale ne vodního, ale zahradního či jak. Hraboš to není, ani myš, nebot stromy se v pletivovém koši hýbou opravdu jako zasazené v ohromném květináči-tj. koš je zvenku pomplet ohlodán od kotevních výživových kořenů, tedy ne jen kůra, ale naprosté přerušení. Navíc jak jsem psal, pochytal jsem na záhoně v létě rekordní množství hryzců za doslova cca 10dní.(Likvidovali tam plošně kobercově kapustu, po podzim-zimo-jarní sezoně likvidace kořenů stromků a jednotvárné stravě kořeny)

O napadení hraboši či myši se dá uvažovat pouze u té broskve, ale tam je to asi nejasné proč vlastně uhynula, většina kořenů vypadala ještě i ted na podzim po jaro-letním uschnutí koruny (broskev chřadla, žloutla, umírala postupně 2 roky) zdravě růžovo-hnědě a syrově.Pouze na realativně menší části bylo znát nejakési povrchové poškození kůry kořenů škůdcem či chorobou, staršího data cca rok, dva a pokus stromu o zavalení táhlých ran pletivy.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika