Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jen na kuchyňské zpracování? Současná chuť je svěží, taková lepší Produktasmiley. Tady v té sudetské zimě to musím ocenit. Narouboval jsem do něj Rajku, ale té jsem nikdy nepřišel na chuť, pro mě je málo výrazná. Lákavá je na ní jen ta zajímavá zvláštně červená barva. Můj názor je ten, že staré odrůdy jsou většinou chutnější (až na výjimky). Musím taky stále oceňovat ten zdejší Idared. V téhle zimě si podtržel chuť velice tradiční se slušnou příchutí Jonathanu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika