Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak nakonec se zřejmě jedná o "prachobyčejný" Idared. Říkal jsem si, že ta chuť je totálně známá. Plody na stromě pěkně zčervenaly, ale přesto je nikdo nesklidil. Na vesnici totiž platí, že nejlepší ovoce a zelenina je maso, takže jabka jsou dobrá tak leda pro zajíce. Na druhou stranu ten přezrálý Idared zase tak špatný není, na to, že se pěstuje v takové "zimě". I úroda je nadprůměrná. S Idaredem tady jednou na jaře kouzlil pěstitel z Libčan, které zná jistě Kuky i hradecký Staník. Vytažený z chladírny byl nadmíru šťavnatý a chutný i v květnu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika