Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:104.15: Práveže sa to nedá takto jednoznačne povedať, sú tam cukry aj kyselinky, preto som aj napísal že chuť je "harmonická". Ťažko tú chuť definovať, napadá ma slovo "ťažká", plná. Je to niečo iné ako svieža ľahkosť napr. Rubinoly alebo Bohemie. Aj tá intenzívna vôňa pripomína skôr staré odrody. V súčasnosti sa v Lucy dá vystopovať viac Topaz, ale mám na mysli Topaz z januára-februára, teda nie kyslý. Lucy určite nie je banálny "sladkáč", aj keď predpokladám že o 2 (3?) mesiace sa v jej chuti viac prejaví aj druhý rodič - Fuji. Sám som zvedavý ako sa to bude s chuťou Lucy počas skladovania vyvíjať. Sklamalo by ma ak by zmúčnatela alebo vädla. Hodnotiť zimné jablko v novembri je ale predčasné, takže to berte len ako taký prvý nástrel. IH