Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím

Musím zde silně oponovat, že Rubín je zahradkářská odrůda. To bych zase mohl z mého pohledu tvrdit, že zahrádkářská odrůda byla Spartan a Ontário. Byť jsem byl silný odpúrcem zmíňovaných odrúd tak teď se moje chvála na ně obrací. Múžu zde říci, že pomalu neexistuje odrúda, kterou zahradkáři neotestovali svými přístupy pěstování. Kdysi se šlechtitelské stanice hlavně zaměřovali na kritiku zahradkářú a byly i doby kdy dobrovolně sami nosily novinky na ČSZ k otestování a posouzení.

Také nemohu souhlasit, že Rubín je málo plodný. Při respektování doby řezu je Rubín a jeho mutace veliký dříč!!! Je to také vynikající odrúda pro odpůrce řezu.

Podle mích zkušeností Jarka není vúbec náročná na pěstování.Jedině co u ní múže být náročné na pěstování je samozřemě povaha podnože.

Jarka na M106 nedává pomalu vůbec o sobě vědět. Je to normální kliďas.

Na jaké podnoži jste měl kritizovanou Jarku?

Ono u většiny odrúd je problém, že Střížovice jsou jak buldozér. Ve velkém válcují svět byť pěknými novinkami, ale všechny jsou chuťově stejné a mají specifický gen rezistence a tak si říkám co z toho.

Holovouské novinky jsou v pozadí a v tichosti dobívají svět, ale všichni tedy doufám víme, že jejich čas už pomalu nastal díky strupovitosti. Jejich novinky teď pochází ze starých odrúd s polní odolností.

sadař vlada

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika