Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Asi je to tak. Mám ten stejný poznatek. Za to, že rezistenty nechutnají obalečům a houbám mohou i tzv. sekundární látky metabolismu rostlin (primární je třeba cukr, bílkovina... a sekudární je alkaloid, glykosid, tříslovina...). Otázkou je, jestli jejich konzumace je vhodná a hlavně zdravá i pro člověka??? Pro křížení byly použity druhy jabloní odolné, ale taky nejedlé.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika