Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Založil jsem toto vlákno, abychom zde mohli zveřejňovat svoje vlastní poznatky o přirozeném stupni červivosti jabloní podle odrůd – tedy stanovit nejvíce a nejméně napadávané odrůdy. Podmínkou hodnocení je to, že jabloně nejsou nijak chemicky ošetřovány proti obaleči.
Za sebe mohu napsat tyto poznatky :
- nejvíce červivé : Matčino, Rozela, Rubinola, Rubín
- minimálně (ojediněle) červivé : Karmína, Opál, Ontário, Heliodor, Zuzana, Spartan

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika