Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Čtyři roky jsem ji řadil mezi horší Rubín.Ovšem letos je to klasa.

Rozela je nová, moderní,rezistentní odrůda, kterou v dnešní době zahradkáři shánějí, pořizují, a rádi vysazují na své pozemky.Letos u mě prvním rokem mnoho v chuti nepředvedla.Čekal jsem víc-očekavání bylo příliš veliké.Taky mám vysazeny tři vřetena, a budu zvědavý jak se ji u mně bude líbit.

Viděl jsem v minulosti několik konečných výsledků degustací jablek, které se konaly na různých místech.Pokud si pamatuji, většinou se odrůda umístila za Rubínem,který pokládám za určitý referenční bod kvality.Rozele většinou scházel pomyslný chloupek k absolutoriu,a většinou se nějaká odrůda našla,která skončila na žebříku před ní.A tedy ještě ty Drnovice-15nácté místo!

Jsem osobně zvědavý kolik dnešních topnovinek, jako je tato, se budou pěstovat za nějakých padesát, sto let?Zda v té době ještě se bude pěstovat Rubín, Rozela?Některé staré odrůdy vydržely u nás padesát, sto let, a vysazovat se budou-Beforest, Gascoineho,Coxová, James Grive, Smiřické,Bláhovo, Banánové,atd...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika