Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

To co píše K. z B (Karel z Brna?) mohu jen podepsat.
   Co se zeleniny týče, o tu se stará manželka, postřikovač neumí ani pustit, jedinou chemií, co používá je Ferramol na slimáky. Ne vždy se všechno podaří, ale loni rajčata bez jakékoli chemie byly v pohodě.
   Nelze se k chemické ochraně stavět tak agresivně jako 186 252, třebaže - a je to smutné - má v mnohém pravdu. Nicméně je třeba pojmenovat,  že se to - i v amatérských podmínkách - trochu přehání. Když má zahrádkář problém, jde se poradit - kam? No přece do prodejny postřiků. Co mu odpoví prodavač? "Vydržte, to vyřeší slunéčka, to velkou škodu nenadělá, teď už postřik nemá smysl..." Slyšel někdo takovéto rady? Já ne. Cokoli je živé, je škůdce, sbírat brouky a housenky se každý(á) štítí, radši to špíchnem. Připočtěme známý fakt, že proti všem houbám se stříká preventivně, tedy často nevíme, zda je to nutné - např. letošní absence strupovitosti. 
   Netřeba každému nutit svůj názor, rozumné použití chemie lze pochopit. Nicméně herbicidy do trávníku nadále považuji za prasečinu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika