Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

A co kdybyste si přečetl můj příspěvek ještě jednou a zkusil na něj zareagovat korektně? Psal jsem, že můžete mít příznivé podmínky, ale mnoho lidí takové nemá. Psal jsem, že taky zeleninu neošetřuji, v tom se shodujeme. Tunely pro květák fakt nedělám - ano, v tom jsem asi líný. Proto jej příště pěstovat nebudu. S ostatní zeleninou se s vámi shoduji a taky problém nemám. Jiní lidé mají.

Ale hlavně jsem kladl důraz na stromy! Vy neošetřujete proti kadeřavosti - to vás musí mít sousedi rádi. Mnoha lidem se na broskvoních nic rozumného vypěstovat nepodaří, pokud proti proti ní nezasáhnou. Já když neošetřoval, tak byl stromek velmi slabý a degenerovaný. Vy jste superman, vám vůbec nevadí a sklízíte... a stromy prospívají, že?

Nemáte problém s monilií na meruňkách? Dnes už je všude a stromy bez ošetření odcházejí - vám ne?

Jak vám chutnají jablka se strupovitostí a pihovitostí? Jak vám prospívají jabloně napadené padlím?

Jste šťastlivec, že nejste tak významně zasažen pilatkou a obalečem. Mnozí to štěstí nemají a z úrody nemají nic - co jim poradíte?

S těmi slunéčky a mšicemi máte také štěstí, že se vám berušky mohutně rozmnoží ještě dříve, než se objeví mšice, že je pak stihnou vše rychle požrat. U mně to tak není, u mně to funguje přirozeně - objeví se mšice, následně se rozmnoží berušky. Ale mezi tím mšice zdeformují letorosty. Co mi poradíte?

Ptáků máme dost a dost, v zimě je tu všichni samozřejmě také krmíme. Dokonce i spoustu letounů (rorýsy, vlaštovky, jiřičky). Přesto ožery na všech stromech jsou významné.

Takže - v čem jsem líný a co mi na tyto otázky poradíte? Jak se obejít v každém konkrétním případě bez chemie?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika