Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ano, je to tak. A to se jedná o zhýčkanou Evropu, a i tu je pro většinu nepřekonatelný problém, kdyby měli platit třeba jen dvojnásobek za pracně získané produkty bez použití chemie - rostlinných či živočišných. Dokážete si představit nepoužívání chemie v chudších a lidnatějších zemích (Afrika, Asie), kde na úrodě závisí život milionů lidí? Já ne. Proto opět tvrdím, že bez chemie by se lidstvo neuživilo. Byla by nutná změna myšlení (která by musela být globálně nařízena a hlídána - jak a kým???) a redukce lidstva. Nemyslitelné. sad

Co se týká mě, já samozžejmě chemii nepoužívám, pokud to není nezbytně nutné. Pokud se přemnoží mšice, stačí mi mýdlový roztok, červivost jablek neřeším, jediné co tak plísně - výjimečně rajčata, pravidelně broskve. Teď po loňské zkušenosti přidám i chemii na monilii. Ale to je hobby přístup a můžu si to dovolit. Zemědělci by si nic takového dovolit nemohli, protože by se neuživili, do konce roka by to mohli zabalit.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika