Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

V prvom rade ako byvaly vcelar, ktory skoncil aj kvoli tomuto svinstvu. Samozrejme dalo by sa s tym aj nadalej prezivat, ale ja som vcelaril pre radost a nie pre zisk. Nuz a ked vidite ako vam vcelstva pocas repkovej znasky slabnu a stavaju sa agresivne, radost teda rozhodne nemate a susedia tiez nie su tou abnormalnou nevyprovokovanou agresivitou nadseni. Neonikotinoidy su svinstvo hlavne v tom, ze posobia subletalne, prejavuju sa oneskorene a dlhodobo - kontaminovanym pelom sa krmia larvy, co ma za nasledok poskodenie nervovej sustavy. Vychadzam nielen zo svojich skusenosti ale aj skusneosti znamych serioznych aj profi vcelarov v sirokom okoli. Ja som sa vzdal zopar vcelstiev ale oni maju aj niekolko sto, je to cele ich zivobytie, ale aj napriek tomu aj oni uvazuju ci to uz nenechat tak. Poslednych 10 rokov je vraj uplne zufalych, obzvlast v lokalitach kde podu poskupovala jedna velkofarma so zalubou v chemizacii a repke.

V zahrade sa bez Calypsa da obist (a to som ho mohol mat zadarmo v potrebnom - prakticky lubovolnom - mnozstve). Ano, je to niekedy narocnejsie, treba premyslat aj viackrat zasiahnut, ale ide to - mam na mysli eko-rezim. To co vypestujem si ale viac vazim a aj s vacsou chutou zjem. Snazim sa nebyt sebecky a komplexne zvazit vsetky dopady.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika