Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

...a nebylo by náhodou lepší informovat a pana "XY" srozumitelně, jednoduše a jasně o všech rizicích ... Copak už jsme načisto rezignovali na lidský rozum?

Wimpi, Vaše důvěra v lidský rozum je mi sypatická, bohužel ve skutečnosti se zdravým rozumem všichni neřídí.
První příklad: Stojím v drogerii u pultu s agrochemií. "Dejte mi něco na kadeřavost" důvěřivě žádá pán začátkem května. Prodavač mu beze slova fungicid podá.
Druhý příklad (pravda extrémní): Uvolníme prodej zbraní, radioaktivních látek,  jedů, výbušnin. Bude stačit, když je vybavíme srozumitelnou informací o všech rizicích? Nejsem si jistý.
   Vím, problém nemá jednoduché řešení a v některých situacích je skutečně obtížné se bez pesticidů obejít (slimáci, moniliová spála, kadeřavost, plíseň bramborová, aj). Bezbřehá dostupnost jakékoli chemie komukoli a v libovolném množství problémy co nevidět přinese. A když vidím krabičku s dvěma chemikáliemi s nápisem  "Zdravé jablko", není mi úplně dobře.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika