Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak ona chemicka ochrana rostlin bude, ale bohuzel nahrada za jine vyrazene herbicidy ,pesticidy ci insekticidy trosku pokulhava a to o jeden rok.Vyzkum jde do predu milovymi kroky a proc nenahradit agresivni chemikalii necim pro prirodu prijatelnejsim.DDT uz taky neni par desitek let a zdalo se vsem, ze bez tohototo pripravku se neda hospodarit.Jit cestou biopotravin by bylo urcite zasluzne, ale v dnesni dobe zcela nemozne.Nadprodukce potravin z vseobecneho hlediska neexistuje, jen pouze jen v Evrope.Mam spise problem v male nebo vlastne zadne propagaci nahradnich prostredku,  za vyrazene herbicidy ci pesticidy.Na halcivce revy vinne jsem pouzival Omite 570 EW a do dneska nevim cim ho nahradit. Mam nejaky maly zbytek, tak ho pouziju na co pujde a zbytek osetrim nevim cim.

Ted jsem se dival na tresen a snad dve, tri vcelky.Zato na svestkach a rybizech to jen huci.Tresen neni pro vcely asi atraktivni.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika