Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pohled zdejších přispivatelů na dané téma je dost příkrý, protože se jedná z velké části o odborníky v oboru, případně amatéry s hlubokými znalostmi a letitou praxí. Podívejme se na celou věc trochu mimooborově. Zajímá se každý strávník v restaurantu o technologii přípravy pokrmů? Pídí se zákazník autodílny po funkci dvouhmotového setrvačníku? Není tomu tak. Mějme pochopení pro nakupujícího, když nám lidově a laicky pokládá otázku: "Máme rádi Goldeny (Rubíny, Galy), nemáte tam něco podobnýho?" Důvody, kvůli kterým lidé navštěvují zahradnictví a školky, v sobě obvykle neukrývají touhu hluboce se napít ze studnice ovocnářské moudrosti, nýbrž jsou velmi prozaické - nákup mi poručila tchýně, chceme něco na zobání pro děti, sousedi to maj' taky, stromy nedaj' tolik práce... Situaci ovšem nevidím vůbec kriticky, jelikož se značná část třicátníků zabývá samozásobitelským a krajinotvorným ovocnařením na pokročilé úrovni.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika