Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Stará červená letní jabloň.

Pan Josef, v žádném případě bych si nedovolil nějak moc rejpat, kdybych si nebyl jist, že se jedná o mého Josefa. Ten mi však na Červené pondělí, kdy jsem mu rouboval stromky, vysvětlil, že ten příspěvek nepsal. Dodatečně se Vám omlouvám, nebylo to myšleno zle. Co se týče odrůdy Hedvábné červené letní, též jsem ji nenašel. Kohout uvádí Hedvábné pozdě kvetoucí ale to je žlutá sorta. Mám i pomologii od Kamenického a tam též není. Bohužel dvě nejvzácnější pomologie, a to Moravské ovoce (František Suchý) a České ovoce (Říha), mi byly zcizeny (zapůjčil jsem je a už se mi nevrátily), takže taky nevím, kde bych tuto sortu mohl ještě hledat.

U nás byly Velikonoce na sněhu (Brno), a na svazích orientovaných k severu stále sníh leží. Mimoto i půda pro přípravu není zralá. Těšil jsem se, že tento rok nebude tak katastrofální jako loňský, ale začíná ne zrovna pěkně. No naděje umírá poslední.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika