Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Obsah dužiny v moštu je dán hlavně technologií lisování. Z každé odrůdy lze teoreticky vyrobit mošt téměř čirý i džus s větším množstvím dužiny. Pravda, z pozdních zimních jablek se čirý mošt dělá snadněji. 
   Strýmky mají oproti jiným odrůdámk výhodu, že prakticky nehnijí (podobně Idaredy), takže i z padaných lze vyrábět mošt i měsíce po sklizni. Nahořklá pachuť dužiny Strýmky, která mizí až k jaru, do moštu nepřechází, takže ten je chuťově stejně kvalitní.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika