Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pro pana Pala: O tom autě - evidentně jste to nepochopil, či alespoň pochopil jinak, než já.  Ano, mnohé "staré" odrůdy se nemusí stříkat, ale také mnohé prakticky nejsou k jídlu.   Pro pana Petra z Pardubic: Nic jsem o fytosu nepsal, neznám jej a nic od nich nekupuji, leda nevědomky, jestli dodávají do obchodů. Co je platné že milujete chuť domácí švestky, když promořenost šarkou prakticky znemožnuje její pěstování?  Dva diskutující nesmí mít stejný názor? V pravidlech fóra takový zákaz není.

Trochu o tématu. Mám na zahradě strom hrušky Muškatelky šedé. Mocímermo se snažím ho udržet a rozšířit. Je to letní hruška, v optimální zralosti štavnatá, sladká chruplavá dužina, výborné muškátová chuti. Pro mne vynikající hruška s chutí doplněnou vzpomínkami na dětství a prázdniny. Odolný a vitální strom. Jenže konzumní zralost trvá podle roku od slabého  týdne do max. 10 dnů, okamžitě hniličí, má častou kaménčitost dužiny.  Někdy hniličí rovnou i z tvrdého stavu, aniž mezitím dozraje. Ale i přes tyto nectnosti ji mám rád. Jsem tedy opravdu nepřítel "starých" odrůd?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika