Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zháněním nových výborných odrůd, na mou zahradu se zabývám také.Často netrpělivě vyhledávám nově registrované, které jak předpokládám budou lepší než ty, z kterých byly vyšlechtěny, a registrovány už o mnoho dříve.Říkám si že kladné vlastnosti rodičů budou už nakumulovany v nových odrudách-no ne vždy je to tak.Právě proto, že nemám prostoru, ani chuť zkoušet něco, co se může ukázat jako zklamání důvěřuju zkušenostem jiných, a výsledkům mnohých degustací.

Tak mě napadlo, že ještě nikdo (asi) nezkoušel křížit Beforest s Redtopazem.Mohlo by to být zajimavé zjíštění.Beforest by dodal vynikající chuť, kterou bych se nebál nazvat mandlovou, a Redtopaz rezistenci, trvanlivost,barvu.Musím ale podotknout, že Beforest u nás netrpí nijak moc strupovitostí, skoro vůbec, a skládkové neduhy taky nemá, takže -top.Letos jsem si pořídil nový stromek, a na jaře zkusím vyptat rouby od sousedů, to pro případ že by mě s tím stromkem podvedli.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika