Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:Za špekuláciu považujem pane PP skôr narážku na "gulášovú chuť" ovocia sušeného nad sporákom (kamny). Ani Vy, ani p. Miloš pritom nepoznáte, aký typ kamien má autor príspevku. Zrejme ani p.doktor poriadne nevie, na čom suší, alebo mieša pojmy s dojmami. Najprv radí sušiť "na radiátorech topení" a potom sa prizná, že suší na "akumulačních kamnech". Veľmi sa mi páči systém p.Kukyho. Ovocie uložené v rukávci zo záclony môžete kľudne položiť aj na rebrový radiátor bez nutnosti podkladať rámik so sieťkou. Plech, alebo tácka bráni prúdeniu vzduchu a rychlému vysušeniu. Spotreba energie u elektrických sušičiek je zrejme závislá na typu výrobku aj na zvolenom režime sušenia. Kto má nočnú tarifu, môže ušetriť formou sušenia v noci. Aj o tom už bola vo vlákne zmienka. Paľo