Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nu, je otázkou, jestli se na pravdě nezakládá tvrzení mnohých diskutujících nebo pana Vaška. Kdyby to šlo bez chemie, tak by profesionální pěstitelé neutráceli tolik námahy za ošetřování a peněz za pesticidy. Pokud p. Vašek ví jak na to, nechť si to dá patentovat, vydělá tím obrovské peníze.  Sám pěstuji jablka taky prakticky bez pesticidů. Ne že by to nešlo. Ale počítám s tím, že 3/4 úrody skončí v moštu. Kdybych měl 3 jabloně, tak si ten luxus nedovolím. Sem tam se zadaří rok (např. 2000),kdy se strupovitost prakticky neobjeví a obalečů je poskrovnu. Ještě lepší byl rok 1986, otázkou je, nakolik tomu napomohl pšouk v ukrajinské elektrárně.
   Poslední místa v degustacích nejsou dána lobbingem propagátorů novinek. Při všech degustacích, kterých jsem se zúčastnil byly ochutnávané vzorky anonymní. Odrůdy se rozkryjí až po skončeném hodnocení.  S coxovkami je to stejné jako s goldeny, starkingy, jonathany. Vyrostou a sklidíte je všude, ale chutnají jen v dobrých polohách. Ti kteří mají dost místa na zahradě, že si ji z piety vysadí, obvykle zahradničí v oblasti, kde není o půdu nouze, To bývá jen výjimečně v zemědělsky optimálních polohách.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika