Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dříve měla každá sorta zařazení jako výběr a potom 1.jakost v příčném průřezu.To není dnes žádoucí toto zveřejňovat.Lidé by museli zjistit jak jsou okrádáni...

Ono je to trochu jinak. Nevím, jaké "dříve"máte na mysli, ale já tu nabídku jablek v obchodech před 30 a více lety dobře pamatuju. Jablka se nabírala z hromady plechovým naběrákem jako brambory a jejich velikost a kvalitu by dnes vzali tak akorát v moštárně. Teď nemyslím před Vánoci pod pultem prodávané balené Jonathany a Starkingy z Maďarska. O nějakých příčných rozměrech jste se nikde nedozvěděli, neznal je ani zelinář. Dnes jsou údaje všemm dostupné na webu.
   Existuje velmi málo zboží, v němž by byl tak propastný rozdíl tehdy a dnes, jako právě v jablkách. Tehdy každý zahrádkář nabídku ovoce z obchodu strčil svými jablky hravě do kapsy. Dnes se většině z nás plody odpovídající vzhledem a velikostí těm z marketu vypěstovat nepodaří.
    Jiná věc je cena jablek převyšující cenu banánů.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika