Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Použil bych tady formulaci z popisu chuti moderních odrůd broskvoní a to "jednostranně vyvinutá chuť". Myslím tím neznámou odrůdu ve vlákně "Poznáte někdo odrůdu jablka?". Takže tato chuť u neznámé odrůdy je takto jednostranně vyvinutá, pouze s tou charakteristickou příchutí. Dužnina plodu je zelenobílá. Naopak by se dalo říci, že např. u Melrose je chuť vyvinutá dvoustranně a to u dobře vybarvených plodů se nejprve objeví nasládle aromatická příchuť odrůd typu Red Delicious, která přechází do další chuti, a to do Jonathanu. U menších "glostříků", které jsem vyfotil v tomto vlákně společně se Zvonkovým je stále současná chuť výrazně nasládle aromatická (Red Delicious) bez dalšího chuťového vývoje (přechod ještě k jiné chuti po rozkousnutí). Plody těchto menších Glostrů se překvapivě ani nekazí. Je to takové malé překvapení roku.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika