Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

O sortimente mam isty prehlad, stiahol som si knizku Apples: Botany, production and uses, kde je par stranok s prehladom pouzivanych podnozi, zahrnajucim aj vsetky Vami spominane. Viac menej som vsak limitovany tym, co sa da zohnat v Sempre alebo Plantexe, takze sa moj potencialny vyber zuzuje len na ceske a M-kove podnoze. Ak teda mate skusenost, ze J-TE napr. pozitivne ovplyvnuju skladovatelnost, tak na ten moj ucel by aj boli vhodne, nakolko vlastnosti ich korenoveho systemu nebudu hrat ulohu. Ja som totiz povodne uvazoval, ze ked uz pouzit slabsiu medzivlozku, tak ze by som pouzil M27. Nuz nezostava mi asi nic ine, len vyskusat viacere kombinacie.

Mohol by som Vas, p. Wendy, poprosit - nakolko Ste uviedol, ze podobne kombinovanie podpnikov skusate uz viac rokov - o nejake fotky takychto stromcekov? A tiez o vysvetlenie toho, ako je to s tou nepotrebnostou opory. Vopred Vam dakujem.     

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika