Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den pane Oto.
Hledáte vhodnou odrůdu jablek. Poradím Boskoopské. Chválím jej do 600 m/m. Pan doktor Hlavatý jej chválí i v Šuranech (výšku Šuran si najdete sám). Z ČR se vyváží na západ (z ČR se jabka skoro nevyváží). Odrůda vyžaduje vyšší vzdušnou vlhkost (to se uvádí), tak by jí blízkost vody mohla vyhovovat. Podnož Vám je jasná.
Hryzec: Na zahrádce a v sadu neznám. Desetiletí jsem ale hryzce „sledoval“ u rybníků. Také trošku zlobili. Bylo to s nimi asi tak: Nebyli. Pak se nějaký objevil. Velký kus. Vidět byl zřídka. Pak začaly být vidět chodníčky, nory, „posečená“ sítina (na zásoby) a menší hryzci. Pak byli vidět často. Pak jsem uviděl přeběhnout lasici. Za čas znovu. Chodníčky zmizely, sítiny obrostly, břeh osiřel.
Chemie je mocná kouzelnice. Také při jejím používání je zřejmé, že člověk je pracovitý, pořádný a dbalý. Ale zvažte, zda by bylo možné u potoka na nefrekventovaném místě ponechat hromádku dřev, větví, kamenů. Zda by šlo přihodit kupku „sena“ a lupení. Nesekat tam kopřivy a „sfinstvo“, co tam naroste. Prostě takový pěkný svinčík. Třeba by se i hryzcům v okolí přestalo líbit. JG

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika